31 Mai 2024Sursa: I.P.J. Galați

Buletin informativ

EVENIMENT RUTIER

                  

         La data de 30 mai 2024, în jurul orei 14:20, pe DJ 241 G, în interiorul localității Brăhășești, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

         Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Tănăsoaia, județul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 241 G, având direcția către comuna Gohor, la o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus de un tânăr, de 18 ani.

                   În urma acestui eveniment rutier au fost rănite două persoane, fiind vorba despre tânărul, de 18 ani și de o femeie, de 53 de ani care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

         Ambii conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

         În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.     

***

 

MANDAT DE ARESTARE PUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI

 

         În data de 30 mai 2024, polițiștii de la Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca, au depistat pe raza localității Matca, din județul Galați, un bărbat în vârsta de 45 de ani, din această localitate, față de care, Tribunalul Galați a emis la data de 28.05.2024, un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare, într-o cauză penală în care a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

         Persoana depistată a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

 

***