03 Iunie 2024Sursa: I.P.J. Galați

Stire

BĂRBAT BĂNUIT DE COMITEREA UNOR FURTURI DE LA AUTOVEHICULE, DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

La data de 1 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați - Biroul Investigații Criminale, au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Galați bănuit de comiterea unor infracțiuni de tentativă de furt calificat. 

Din cercetări a rezultat că persoana în cauză, în noaptea de 15/16.11.2023, prin demontare, ar fi sustras capace tip ornament pentru jante de la două autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului Galați, pe care însă le-ar fi abandonat în momentul în care ar fi fost surprins de o persoană care tranzita zona respectivă.

Bărbatul ar fi încercat să sustragă ornamentele respective pentru a și le monta pe autoturismul pe care îl utiliza la acea dată.

Întrucât, în perioada respectivă au fost mai multe reclamații de furt a unor ornamente de la jantele auto, cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia și luării măsurilor legale care se impun.