20 Iunie 2024Sursa: I.P.J. Galați

Stire

La data de 20 iunie 2024, la ora 11:45, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apel telefonic la SNUAU 112, cu privire la faptul că la baza unui bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați, se află la nivelul solului o femeie care s-ar fi precipitat și ar fi căzut de la un nivel superior.

 

La fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție care au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind preluată de un echipaj de la ambulanță și transportată la spital, unde, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, a decedat.

 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment precum și pentru identificarea persoanei, care ar fi avut aproximativ 35 de ani.

 

Update:

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată victima, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 35 de ani, domiciliată în municipiul Galați.